• Cuisine-Detachee-050

Onze koks

Het geheim van de chef , van de souschef en de cuisinier is kennis, ervaring en passie. Deze hebben onze cuisiniers opgedaan tijdens het jarenlang werken in de verschillende keukens.

Ons bedrijf heeft zo’ n dertig van deze toppers in vaste dienst. Er zijn al veel cuisiniers die meer dan tien jaar bij ons werken en die vele tientallen verschillende uitdagingen hebben aangepakt. Mede door hen is Cuisine Détachée tot een succes uitgegroeid. Wanneer wij meer cuisiniers nodig hebben dan het aantal dat wij in vaste dienst hebben, dan kunnen wij daarvoor een strenge selectie maken uit freelancers. Freelancers die met net zo veel ervaring, kennis en passie werken als onze cuisiniers. Vakmensen waarvoor wij onze handen in het vuur durven te steken.

Maar het geheim van onze chefs is ook de organisatie die achter hem of haar staat.
Cuisine Détachée Nederland is vanaf het jaar 2000 marktleider in Nederland. En dat ben je niet zomaar!

Cuisinier in Tilburg

Ben jij een kok die van afwisseling houdt en woon je in de omgeving van Tilburg? Wij zijn op zoek...

Meer informatie

Cuisinier in Zeeland

Ben jij een kok die van afwisseling houdt en woon je in de provincie Zeeland? Wij zijn op zoek naar...

Meer informatie