• Cuisine-Detachee-063

Detacheren

Onze kernactiviteit (de naam zegt het al)  is het detacheren van professionele chefs en koks. Detacheren is niet meer of minder dan het inhuren van personeel via een detacheringsbureau. Som gebeurt dit op basis van langdurige overeenkomsten maar we hebben ook genoeg mogelijkheden voor korte termijn planning en opdrachten. Cuisine Détachée heeft alle koks en chefs zelf in dienst en de opdrachtgever huurt hen voor een nader te bepalen periode in. Formeel zijn wij als detacheringsbureau dus de werkgever van de te detacheren werknemer. Als inhuurder bent u opdrachtgever van het detacheringsbureau en de werknemer is een ingeleende werknemer voor u. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt het detacheringsbureau de werkgeversrisico’s bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Werving en selectie

Ons kent ons, is een gezegde. Klanten die op zoek zijn naar een cuisinier om in vaste dienst te nemen, kunnen ons inschakelen om daarbij te helpen. Wij kennen veel cuisiniers die voldoen aan de eisen die wij zelf stellen aan onze hoogwaardige cuisinier.
Samen met u inventariseren we de eisen die u stelt aan een cuisinier en welke arbeidsvoorwaarden worden aangeboden. Nadat alle informatie duidelijk is  zal er een werkplekomschrijving in kaart gebracht worden en zetten we de vacature op de website van Cuisine Détachée.

Wanneer wij een kandidaat geselecteerd hebben die volgens u past in uw bedrijf, dan wordt de kandidaat 3 maanden gedetacheerd in uw bedrijf. U betaald alleen de detacheringskosten en niet de kosten voor de werving en selectie. Na drie maanden waarin de kandidaat bij uw bedrijf heeft gewerkt komt hij of zij bij u in dienst. Past de geselecteerde uiteindelijk toch niet goed in uw bedrijf, dan beëindigen wij de detachering en bent u nergens meer aan gebonden.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Dynamiek in uw organisatie!

Bijna al onze opdrachtgevers hebben een dynamisch bedrijfsproces. Pieken en dalen in seizoenen en dagen van de week maar ook stijgende kwaliteitseisen van vaste en potentiele gasten. Heeft u als restauranteigenaar het gevoel dat uw keuken een nieuwe impuls nodig heeft? Vaste bezoekers blijven opeens een tijdje weg, de omzet loopt terug of wilt u een geheel ander concept aannemen? Dan kan Cuisine Détachée u helpen door onze ervaring en vakmanschap met u te delen.

Onder leiding van een chef-cuisinier kunnen wij samen met u alle gewenste ervaring delen. Wij bieden u specialisten aan op het gebied van de koude keuken, warme keuken of patisserie. Tevens hebben wij jarenlange ervaring bij het aanpassen van de menukaart, recepturen, organisatie en inkoop. Een korte maar intense impuls kan er voor zorgen dat u uw doelstellingen waar kunt maken. In deze financiële mindere tijden is de kwaliteit van uw keuken de basis van uw bedrijf en uw succes op langere termijn.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze chef-cuisiniers.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een kok? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat + nr*

Plaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Ik ben op zoek naar*
 Chef-kok Sous-chef Cuisinier Junior cuisinier

Vanaf

Tot

Specifieke wensen aan kok

 Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen