• Cuisine-Detachee-025

Inspiratie

Missie, visie, onderscheidend vermogen, referenties… Allemaal belangrijke informatie voor onze relaties maar kan het verwoorden wat we allemaal doen?
Cuisine Détachée zorgt voor flexibele professionele koks op alle denkbare locaties. We verspreiden hiermee dagelijks een mix van twee grootheden; assistentie en inspiratie. Ons product is onze mensen, koks, maar dan echte koks. Zij werken dag en nacht met liefde voor het vak voor elk van onze opdrachtgevers. Meestal achter de schermen hoewel daar gelukkig steeds meer verandering in komt..

Altijd actie

Cuisine Détachée heeft het genoegen daar te zijn waar de actie is. Waar onze mensen komen heerst dynamiek, is er professionele organisatie en altijd sprake van opbouw, uitvoering en planning. Of het gaat om een groot evenement, een tijdelijke locatie of een bestaand en druk restaurant. Wij zijn ‘on the spot’ en vullen de rol exact in zoals de opdracht die op dat moment het beste past.

Nieuw: Junior Cuisiniers onder leiding van een kok

Na maanden van voorbereiding kunnen wij met trots melden dat we een nieuwe service kunnen bieden aan onze klanten gemaand...

Lees verder

Vraag naar keukenpersoneel neemt toe

De vraag naar keukenpersoneel, en personeel in de horeca in het algemeen, is de afgelopen jaren toegenomen. Het gaat hierbij...

Lees verder