April 1, 2015

Zelfstandige werkende koks Den Bosch

Vaste baan in Den Bosch e.o.

Kun je geweldige smaakcombinaties maken, is de keuken de plek waar jij wil zijn en heb je een voorliefde voor keuken, dan hebben we jou nodig! We zijn het vooraanstaande detacheringsbureau dat Cuisiniers, ofwel zelfstandig werkende koks, plaatst bij klanten. Bij onze koks staan flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Cuisine Détachée is NEN4400-1 gecertificeerd. Om ons werkgroep uit te breiden zoeken wij enthousiaste cuisiniers in of rondom Den Bosch.

Kwaliteiten van een kok

Je bent geschikt voor het beroep van cuisinier als je een goede leider bent, je je goed kunt uitdrukken en over natuurlijk gezag beschikt. Omdat je handelt in opdracht van Cuisine Détachée vinden we het daarnaast van belang dat je je representatief opstelt en weet hoe je problemen snel en correct kunt aanpakken.

Je past goed in het profiel van een enthousiaste en bevlogen kok die zijn weg perfect kan vinden in de verscheidene keukens, zoals de productiekeuken, bedrijfscatering, eventcatering en partycatering.

Ons profiel van een cuisinier

Als zelfstandig werkende kok dien je in of rondom Den Bosch te wonen en moet je minimaal over het volgende profiel te beschikken:
- Je bent communicatief & representatief.
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig kok.
- Je hebt een auto en rijbewijs.
- Het is voor jou mogelijk in de weekenden en op onregelmatige tijden te werken.
- Je hebt kennis van H.A.C.C.P.
- De koksopleiding (LBO of MBO) heb je afgerond en hebt daarnaast eventueel nog een bepaalde specialisatie gedaan.
- Je kunt goed samenwerken.

Interesse om te gaan koken?

Voldoe jij aan dit profiel en lijkt het je leuk om voor ons aan het werk te gaan als kok in Den Bosch, dan kun je natuurlijk een goede samenstelling van arbeidsvoorwaarden en een bijpassende beloning tegemoet zien. Uiteraard mag je dan bij boeiende en zeer geschikte werkgevers aan de slag, zodat je de mogelijkheid krijgt je kennis en ervaring verder uit te breiden. Als je enthousiast bent en goed in het profiel past, benaderen we je graag! Vul daarom hiernaast je persoonsgegevens in en dan zul je snel van ons horen!

Solliciteer direct!

 De heer* Mevrouw*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Mobiel

E-mailadres*

Kies vacature*

Dienstverband*
 In vaste dienst Freelance

Upload uw CV

Upload uw inschrijving KvK*

Upload uw VAR-wuo pag 1.*

Upload uw VAR-wuo pag 2.*