March 14, 2015

Zelfstandig werkende koks Utrecht

Vaste baan in Utrecht e.o.

Ben jij een kok die het leuk vindt om op verschillende locaties te werken? En blijf je ook het liefste helemaal zelfstandig? Solliciteer dan naar onze vacature voor zelfstandig werkende koks in Utrecht. Wij bieden jou de baan waarmee je jezelf nog meer kunt ontwikkelen als kok door jou op verschillende locaties in te zetten als kok.

Wie zijn wij

Cuisine Détachée is het toonaangevende détachering bureau voor de beste koks. Wij hebben onze koks overal in Nederland werken. Onze klantenkring is zeer gevarieerd van kleinere bedrijven tot en met grote bekende namen. Wij zijn marktleider in Nederland in dit vak en hebben op dit moment elke week 35 tot 60 koks voor ons werken. Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd.

Wat verwachten wij van jou?

Als kok bent je gedreven en gemotiveerd en je voelt jezelf als een vis in het water wanneer je iedere keer weer in een andere keuken moet werken. Je kunt goed leidinggeven en bent bereid om op flexibele tijden te werken. Je bent bekend met de keukens voor bedrijfscatering, productiekeuken, partycatering en event catering en bent bereid om jezelf ook te ontplooien om nog meer ervaring op te doen.

Dit zoeken wij:

- Woonachtig in de regio Utrecht
- Koksopleiding afgerond op LBO of MBO niveau evt. aangevuld met een specialisatie.
- Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig kok.
- Kennis m.b.t. H.A.C.C.P.
- In bezit van een rijbewijs en auto.
- Representatief & Communicatief.
- Passie en motivatie voor het vak.
- Een goede teamplayer.
- Bereid om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden jou een passend salaris aan met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Je gaat werken bij veel verschillende opdrachtgevers waarbij je de mogelijkheid krijgt om veel ervaring op te doen.

Neem contact op voor een gesprek

Ben jij die zelfstandige kok in Utrecht die het als een uitdaging ziet om op verschillende locaties te werken? Vul dan het formulier in met jouw gegevens en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Solliciteer direct!

 De heer* Mevrouw*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Mobiel

E-mailadres*

Kies vacature*

Dienstverband*
 In vaste dienst Freelance

Upload uw CV

Upload uw inschrijving KvK*

Upload uw VAR-wuo pag 1.*

Upload uw VAR-wuo pag 2.*