April 20, 2015

Zelfstandig werkende koks Amsterdam

Vaste baan in Amsterdam e.o.

Heb jij een passie voor koken, weet je alles van lekker smaken en voel je je thuis in de keuken, dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn het toonaangevende detacheringsbureau voor Cuisiniers, allround zelfstandig werkende koks. Wij zijn marktleider in Nederland en kunnen vrijwel alle grote bedrijfscatering- en partycateringbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Bij ons werken wekelijks tussen de 35 en 60 koks. Cuisiniers die kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Cuisine Détachée is NEN4400-1 gecertificeerd.

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde Cuisiniers in de omgeving van Amsterdam.

Functieomschrijving kok Amsterdam

Voor de functie van cuisinier (zelfstandig werkend kok) bij Cuisine Détachée in Amsterdam beschik je over goede uitdrukkingsvaardigheden, een natuurlijk overwicht en leidinggevende capaciteiten. We verwachten van jou representativiteit, omdat je Cuisine Détachée vertegenwoordigt bij onze opdrachtgevers. Een kenmerk van jouw is dat je snel inzicht hebt in nieuwe situaties en van aanpakken weet.

Je bent een gedreven en gemotiveerde kok die zich goed kan vinden binnen de verschillende keukens in de bedrijfscatering, productiekeuken, partycatering en eventcatering.

Koks eisen

We zoeken Cuisiniers, zelfstandig werkende koks, woonachtig in de regio Amsterdam, die aan de volgende eisen voldoen;

- Afgeronde koksopleiding (LBO of MBO) evt. aangevuld met een specialisatie.
- Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig kok.
- Representatief & Communicatief.
- Passie en motivatie voor het vak.
- Teamplayer.
- Kennis m.b.t. H.A.C.C.P.
- Bereid om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken.
- In bezit van een rijbewijs en auto.

We bieden een passend salaris, een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk werk bij goede en interessante opdrachtgevers waar je jouw ervaring en kennis verder kan vergroten.

Solliciteren als kok bij ons?

Ben jij de zelfstandige kok die wij zoeken in Amsterdam e.o.? Herken jij je in bovenstaande profiel en ben je enthousiast? Dan komen wij graag in contact met jou! Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct!

 De heer* Mevrouw*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Mobiel

E-mailadres*

Kies vacature*

Dienstverband*
 In vaste dienst Freelance

Upload uw CV

Upload uw inschrijving KvK*

Upload uw VAR-wuo pag 1.*

Upload uw VAR-wuo pag 2.*