October 29, 2013

Freelance Cuisinier

Freelancer in regio A'DAM, UTRECHT, DEN BOSCH

Over de Cuisine Détachée
Cuisine Détachée Nederland is het toonaangevende detacheringsbureau voor Cuisiniers, allround zelfstandig werkende koks. Wij zijn marktleider in Nederland en kunnen vrijwel alle grote bedrijfscatering- en partycateringbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Bij ons werken wekelijks tussen de 35 en 60 koks. Cuisiniers die kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Cuisine Détachée Nederland is NEN4400-1 gecertificeerd. In drukke periode maken we gebruik van een vaste groep freelancers. Wij hebben op moment weer plaats om deze pool uit te breiden, met name in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Den Bosch zouden we versterking kunnen gebruiken,

Wat wij verwachten
Je bent een flexibel persoon die zich makkelijk aanpast en thuis voelt in de verschillende keukens. Je hebt hierin aantoonbare ervaring.

Functie-eisen
Wij verwachten de volgende vaardigheden; Afgeronde koksopleiding op LBO of MBO niveau, evt. aangevuld met een specialisatie. Bij voorkeur a la carte ervaring. Representatief & Communicatief. Zelfstandigheid. Passie en motivatie voor het vak. Kan werken in teamverband. Werken volgens de gestelde normen van een opdrachtgever en hygiëne wetgeving. Kennis m.b.t. H.A.C.C.P. Stressbestendig en flexibel. Bereid om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken. In bezit van een rijbewijs en auto. Gaat discreet met verschillende informatie om. Motivatie, gedrevenheid, goede contactuele vaardigheden en willen werken in teamverband zijn kenmerkende eigenschappen. Je bent in het bezit van een VAR-wuo verklaring, kvk-inschrijving en geldig paspoort. We bieden werk bij goede en interessante opdrachtgevers waar je jouw ervaring en kennis verder kan vergroten.

Procedure
Herken jij je in bovenstaande profiel en ben je enthousiast? Dan komen wij graag in contact met jou! Mocht je meer informatie wil hebben en-/ of je hebt belangstelling vul dan het formulier in o.v.v. vacature Freelance Cuisinier in en voeg je C.V., VAR-wuo verklaring, kopie paspoort en kvk-inschrijving toe.

Solliciteer direct!

 De heer* Mevrouw*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Mobiel

E-mailadres*

Kies vacature*

Dienstverband*
 In vaste dienst Freelance

Upload uw CV

Upload uw inschrijving KvK*

Upload uw VAR-wuo pag 1.*

Upload uw VAR-wuo pag 2.*