February 23, 2016

Cuisinier in Amsterdam

Vaste baan in Amsterdam e.o.

Ben jij een kok die van afwisseling houdt en woon je in de omgeving van Amsterdam? Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, gemotiveerde en ervaren koks! Onze klanten zijn nationale en internationale bedrijven in de hotellerie, catering en overige horeca. Vindt je het geen bezwaar om elke keer opnieuw ergens anders te koken? Solliciteer dan voor onze vacature zelfstandige werkende koks in Amsterdam.

Kok gezocht in Limburg

Koks waar wij op zoek naar zijn hebben passie voor koken, kwaliteit, veiligheid, hygiëne en werken graag met verse ingrediënten. Daarnaast voelen ze zich thuis in iedere keuken, kunnen snel schakelen en houden tevens een goed oog op de planning. Onze koks vinden het fijn om voor een klein gezelschap de mooiste borden op te maken, maar deinzen ook niet terug van partijen voor 500 personen of meer. Wij vinden het uiteraard belangrijk dat je goed leiding kunt geven en dat je bereid bent om op onregelmatige tijden te werken.

Wij zijn op zoek naar koks in de omgeving van Amsterdam die voldoen aan deze eisen:
- Afgeronde koksopleiding, evt. aangevuld met specialisatie
- Minimaal 2 jaar werkervaring, ervaring in diverse soorten keukens is een pre
- Communicatief en representatief
- Passie en motivatie voor het vak
- Kennis van H.A.C.C.P.
- Een topper in teamverband
- Beried om op onregelmatige tijden en in de weekenden te werken
- In het bezit van een rijbewijs
- Bereid tot reis voor woon-werk verkeer

Ons aanbod voor jou

Uiteraard krijg je van ons een goed salaris met een verzorgd pakket arbeidsvoorwaarden. Daarbij krijg je van ons de mogelijkheid om jezelf te ontplooien als kok, omdat elke werkdag anders zal zijn voor je.

Heb je interesse in deze baan bij o.a. de top van de hotellerie in Amsterdam e.o. en pas jij binnen ons profiel? Solliciteer dan via het formulier aan de rechterkant van deze website! Vergeet niet je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Solliciteer direct!

 De heer* Mevrouw*

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Mobiel

E-mailadres*

Kies vacature*

Dienstverband*
 In vaste dienst Freelance

Upload uw CV

Upload uw inschrijving KvK*

Upload uw VAR-wuo pag 1.*

Upload uw VAR-wuo pag 2.*