winterterras

November 20, 2015

Meer omzet in de winter? Open een winterterras!

Vele terrassen zitten op warme dagen propvol, en dat zorgt natuurlijk voor een aangenaam hoge omzet. Echter, in de winter liggen de terrassen er vaak troosteloos bij. Dat is zonde, want ook in de winter kunt u een aanzienlijke omzet behalen met uw terras, eenvoudigweg door een winterterras te realiseren.

Extra omzet

Voor elke verandering is een investering nodig, maar horeca-ondernemers moeten soms kansen pakken. Voor ongeveer 10.000 euro is het al mogelijk om winterbar te realiseren. Het enige wat u nodig heeft voor een terras van 50 vierkante meter is een muziekinstallatie, warmtelampen, meubilair, winterplanten, een doorzichtige omheining, sfeervol steigerhout en wat grote parasols. Een winterbar kan extra omzet van gemiddeld 9.000 euro per week opleveren.

Sfeervol winterterras met warme maaltijden

De zogenaamde vier seizoenen terrassen nemen een vlucht, vooral omdat de horecaondernemers die de gok inmiddels hebben gewaagd er allerminst slechter van zijn geworden. Overal blijkt een winterterras een groot succes! Het is dan ook mogelijk om een terras tot honderd vierkante meter volledig storm- en regendicht te maken zonder hinderlijke palen om de overkapping omhoog te houden. Een winterterras wordt pas echt een succes met winterse drankjes en heerlijk warme gerechten.

Keukenpersoneel nodig

Heeft u extra personeel nodig om de gasten op uw winterterras te voorzien van een lekker drankje en hapje? Wij kunnen u daarbij helpen met o.a. flexibele koks! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Share
|