• kok nodig

Junior Cuisiniers

Heeft u regelmatig veel koks en handjes nodig in uw keuken? Dan kunt u natuurlijk allemaal chef-koks aanvragen bij ons, maar wij bieden u nu ook een voordeligere oplossing genaamd: Junior Cuisiniers! Een Junior Cuisinier is een jong persoon die vol enthousiasme aan het begin van zijn (keuken) carrière staat. Onder leiding van een ervaren chef-kok zorgen zij er voor dat u keuken goed loop!

Extra handjes in uw keuken

Onder leiding van een ervaren (chef-)kok werken onze Junior Cuisiniers mee in uw keuken. De chef-kok zal het team van Junior Cuisiniers aansturen en zelf ook meekoken om de kwaliteit van de gerechten te bewaken. Op deze manier heeft u extra handjes in de keuken die een hele dienst kunnen meedraaien én de ervaring van een chef-kok.

Voordeel van Junior Cuisiniers

Een voordeel voor u is dat u niet meer te maken heeft met niet gemotiveerde en/of ervaren medewerkers via een uitzendbureau. Door de aansturing van onze (chef-)kok op locatie zijn onze Junior Cuisiniers in staat kwaliteit te blijven leveren

Pakketten

Als u een Junior Cuisinier wilt aanvragen, dan zit daar altijd een ervaren kok van Cuisine Détachée bij. Deze kok kan aan maximaal vier Junior Cuisiniers leiding geven (afhankelijk van de opdracht).

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

 

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een kok? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat + nr*

Plaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Ik ben op zoek naar*
 Chef-kok Sous-chef Cuisinier Junior cuisinier

Vanaf

Tot

Specifieke wensen aan kok

 Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen