• kok nodig

Kok gezocht

Cuisine Détachée is het grootste uitzendbureau in Nederland dat compleet gericht is op flexibel inzetbare professionele koks. Onze professionele koks zetten hun expertise en kunde in voor onze klanten. Doordat wij een gedegen selectie maken uit goed opgeleide koks met ervaring zorgen wij ervoor dat wij onze klanten op elk moment kunnen koppelen aan een professional in de keuken.

Altijd een kok met passie en ervaring

Bij Cuisine Détachée werken we met koks die flexibel inzet zijn en die passen bij onze opdrachtgevers. Onze klanten zijn o.a. cateraars, restaurants, hotels en verzorgingstehuizen. U kunt onze koks ook vaak tegenkomen bij privé feesten of exclusieve diners. Onze koks hebben passie voor het vak en oog voor kwaliteit.

All-round kok

Onze koks zijn allemaal all-round inzetbaar, flexibel en werken voor klanten in de hele Benelux. Het ene moment kan dit betekenen dat onze koks een exclusief diner verzorgen voor een select gezelschap en op het andere moment een buffet voor meer dan 500 personen staat voor te bereiden. Onze koks houden van koken en zien altijd weer een uitdaging in nieuwe projecten.

Met spoed een kok nodig?

Wanneer u met spoed een kok nodig heeft voor uw restaurant, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste gediplomeerde koks hebben een specialisatie hebben en wij proberen altijd te voldoen aan uw specifieke wensen. Zo kan het zijn dat het project waarvoor er koks gezocht worden voornamelijk gericht is op de koude keuken, patisserie of gevogelte. In dat geval sturen we natuurlijk altijd de kok met de meeste ervaring op dit gebied.

Kok gezocht

Als u op zoek bent naar een all-round kok die moeiteloos in uw team kan meedraaien, neem dan contact met ons op via: 073-3032785 of stuur ons een e-mail.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een kok? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw naam*

Bedrijfsnaam*

Straat + nr*

Plaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Ik ben op zoek naar*
 Chef-kok Sous-chef Cuisinier Junior cuisinier

Vanaf

Tot

Specifieke wensen aan kok

 Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen