grand depart utrecht koks

May 27, 2015

Grand Depart Utrecht: kan uw keuken het aan?

Grand Depart Utrecht is hét wielerevenement van Utrecht van 1 tot 5 juli. Natuurlijk wilt u als horeca ondernemer meeprofiteren van de grote aantallen geïnteresseerden die de stad zullen bezoeken. Of wellicht heeft u een zakelijk evenement welke u kunt koppelen aan de Grand Depart?

Extra koks tijdens de Grand Depart Utrecht

Cuisine Détachée heeft professionele koks die flexibel inzetbaar zijn op alle mogelijke locaties en keuken in en rondom Utrecht. Hierbij enkele tips:

Tip 1: Laat onze koks meedenken!
Onze koks zijn getalenteerd en goed opgeleid en getraind om uitstekende gerechten ter tafel te toveren. Maar ook voor het meedenken over het menu en het bieden van assistentie op alle fronten kunt u van onze mensen op aan. Laat u zich dus gerust inspireren door onze ideeën om van uw evenement een groot succes te maken!

Tip 2: Denk groot
Wij Nederlanders zijn meestal geneigd tot bescheidenheid. Maar dat hoeft niet altijd. Bijvoorbeeld: denk groot tijdens een evenement als Grand Depart Utrecht. Laat u niet beperken door uw mankracht of door de omvang van uw keuken. Wij kunnen u alles bieden wat u nodig heeft, op flexibele basis, direct inzetbaar en geheel volgens uw wensen.

Tip 3: Laat u inspireren
Onze koks kunnen u inspireren en de plannen vervolgens uitvoeren. Stel u open voor de ideeën die u krijgt aangereikt en maak er in goed overleg een prachtig event van.

Extra koks inhuren

Grote groepen kritische gasten, onverwachte extra eters, ongewone omstandigheden op uw locatie? Dat zijn uitdagingen waar u zelf misschien niet tegen opgewassen bent. Maar dankzij de professionaliteit van de extra koks van ons is er veel meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u tijdens de Grand Depart Utrecht ook uw mannetje staan.

Wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op!

Share
|