Foto voedselbank

December 24, 2014

Donatie Voedselbank Bommelerwaard

Cuisine Détachée doneert aan de Voedselbank

Nu de feestdagen voor de deur staan willen we van Care Culinair en Cuisine Détachée een gebaar maken aan mensen voor wie het moeilijk is de eindjes aan elkaar te knopen. We hebben daarom dit jaar besloten om geen relatiegeschenken te verstrekken maar een donatie aan de Voedselbank Bommelerwaard te schenken.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Ook in de Bommelerwaard is er sprake van verborgen armoede. Vele huishoudens in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel – het is nog onbekend hoeveel – leven onder het bestaansminimum.  Om deze families extra te ondersteunen, werkt de voedselbank  samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Dit zijn onderwerpen die Cuisine Détachée en Care Culinair erg aanspreken en hebben dan ook deze organisatie uitgekozen om een bedrag van € 1000,- te doneren.

18-12-2014 – Donatie Care Culinair en Cuisine Détachée

Leiding van Care Culinair en Cuisine Détachée heeft besloten om dit jaar in plaats van de inkoop van relatiegeschenken een bedrag aan de Voedselbank Bommelerwaard te schenken.

Share
|