Sponsoring-AlpedHuzes620x350

February 6, 2012

Shirtsponsor van de Alpe d’Huzes

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig. Er tegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.

De Alpe d’Huzes wekrt volgens het “anti-strijkstokprincipe”; de organisatie bestaat uit enkel vrijwilligers, alle deelnemers betalen alle gemaakte kosten zelf en de overige organisatorische zaken worden allemaal via sponsoring gerealiseerd.

Dit jaar sponsoren wij als Cuisine Détachée de Alpe d’Huzes. Als shirt-sponsor wensen wij alle deelnemers heel veel succes tijdens de voorbereiding.

Ook u kunt sponsor worden van de Alpe d’Huzes. Iedere bijdrage, groot of klein, is welkom. Maar met een bijdrage vanaf € 1000,00 wordt o.a. uw logo op het shirt van ons team te gedrukt. U krijgt dan ook een plaats op onze website met de vermelding dat u dit initiatief steunt en wordt meegenomen in onze nieuwsbrieven naar alle relaties.

Onze sponsoren tot nu toe:

Teamsite

Marc Duijzer

Marjolein Draaijer

Share
|