cropped-Cuisine-Detachee.jpg

May 12, 2014

Vacature: Cuisiniers

Cuisine Détachée is op zoek naar diverse zelfstandig werkende koks

Ben jij een zelfstandig werkend kok met ongeveer 2 jaar werkervaring  en die graag zijn ervaring wil uitbreiden binnen een flexibel team? Dan hebben we een passende plek voor jou.

Over Cuisine Détachée

Cuisine Détachée is het toonaangevende detacheringsbureau voor Cuisiniers, allround zelfstandig werkende koks. Wij zijn marktleider in Nederland en kunnen vrijwel alle grote bedrijfscatering- en partycateringbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Bij ons werken wekelijks tussen de 35 en 60 koks. Cuisiniers die kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Cuisine Détachée is NEN4400-1 gecertificeerd.

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde Cuisiniers in de omgeving van de Randstad.

Functie

Voor de functie van cuisinier (zelfstandig werkend kok) bij Cuisine Détachée beschik je over goede uitdrukkingsvaardigheden, een natuurlijk overwicht en leidinggevende capaciteiten. We verwachten van je representativiteit omdat je Cuisine Détachée vertegenwoordigt bij onze opdrachtgevers. Een kenmerk van je is dat je snel inzicht hebt in nieuwe situaties en van aanpakken weet.

Je bent een gedreven en gemotiveerde kok die zich goed kan vinden binnen de verschillende keukens in de bedrijfscatering, productiekeuken, partycatering en eventcatering.

Functie-eisen

We zoeken Cuisiniers, woonachtig in de regio Randstad, die aan de volgende eisen voldoen;

- Afgeronde koksopleiding (LBO of MBO) evt. aangevuld met een specialisatie.
- Bij voorkeur a la carte ervaring.
- Representatief & Communicatief.
- Zelfstandigheid. – Passie en motivatie voor het vak.
- Kan werken in teamverband.
- Werken volgens de gestelde normen van een opdrachtgever.
- Hygiëne wetgeving: kennis m.b.t. H.A.C.C.P.
- Stressbestendig en flexibel.
- Bereid om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken.
- In bezit van een rijbewijs en auto.
- Motivatie, gedrevenheid, goede contactuele vaardigheden en willen werken in teamverband zijn kenmerkende eigenschappen.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je bent inzetbaar in de gehele branche Horeca & Catering.
- Je draagt zorg voor a la carte, banqueting- en productiewerkzaamheden.
- Controleert en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van werk.
- Draagt zorg voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden en overlegt bij onduidelijkheden met leidinggevenden.
- Verantwoordelijk voor het correct omgaan met de ter beschikking staande, grondstoffen, materialen en apparatuur.
- Meldt problemen aan de leidinggevende.
- Draagt zorg voor een hygiënische werkwijze en de borging daarvan.
- Gaat discreet met verschillende informatie om.

We bieden een passend salaris, een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden.

En natuurlijk werk bij goede en interessante opdrachtgevers waar je jouw ervaring en kennis verder kan vergroten.

Procedure

Herken jij je in bovenstaande profiel en ben je enthousiast? Dan komen wij graag in contact met jou!

Mocht je meer informatie wil hebben en-/of heb je belangstelling m.b.t. de vacature vul dan het formulier in vul dan het sollicitatieformulier o.v.v. vacature, Team Cuisine in en voeg je C.V. toe.

Share
|