kok in huren

October 15, 2015

3 Redenen om een kok in te huren!

Ieder restaurant kan niet zonder een goede chef-kok. Hij of zij is de persoon die de leiding neemt en de rest van het keukenpersoneel aanstuurt, motiveert en inspireert. Toch kan het voorkomen dat u al restauranteigenaar (tijdelijk) zonder chef-kok kunt komen te zitten, door bijvoorbeeld vakantie, ziekte of een carrièreswitch van de chef-kok.

Huur een kok in

Gelukkig hoeft u uw zaak niet te sluiten, want met een kok van Cuisine Détachée kan uw restaurant gewoon openblijven! Onze koks zijn ervaren, flexibel en hebben kennis van zaken. Hieronder geven wij u drie redenen waarom u een kok zou moeten inhuren

1. Het is gemakkelijk en flexibel

Met slechts één belletje of e-mail kunt u een kok bij ons aanvragen! Makkelijker kan haast niet. Wij kunnen u ook terugbellen indien u dat beter uitkomt. Onze koks zijn erg flexibel, zij passen zich aan aan uw locatie en openingstijden.

2. Nieuwe inspiratie

Een chef-kok van Cuisine Détachée beschikt over een ruime ervaring en deelt deze graag met u en uw keukenpersoneel. Onze koks creëren moeiteloos de gerechten van uw kaart, maar wellicht dat onze chef-kok uw gerecht naar een nog hoger niveau kan tillen. Dit zal natuurlijk een positief effect hebben bij uw gasten en op uw reputatie. Onze koks zullen eventuele verbeteringen altijd eerst met u overleggen.

3. Scheelt u stress

Het inhuren van een kok scheelt u stress, want u hoeft niet zelf in de keuken bij te springen. U kunt zich bezighouden met waar u goed in bent. Laat onze koks maar werken in de keuken, daar voelen ze zich thuis.

Kok gezocht?

Bent u op zoek naar een kok? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken dan graag welke kok het beste in uw keuken past.

Share
|